Blog

Hans Klok!!

25-03-2015 08:40

Op maandag 16 maart heb ik de beenmergpunctie gehad en op woensdag 18 maart zijn we een dagje naar het WKZ in Utrecht geweest, omdat ik niet fit genoeg was om met de auto te gaan zijn we met de ambulance gegaan, helaas niet met toeters en bellen en ook niet langs de mac. We hebben daar een gesprek met  Oncoloog Birgitta Versluys gehad over de stamceltransplantatie en  heb ik  ook allerlei onderzoeken gehad. Tussen de onderzoeken door hebben we  een rondleiding op afdeling de giraffe gehad waar ik straks een poosje verblijf. Het was best veel die informatie maar we gaan er voor. Toen we om 17.30 uur terug kwamen op mijn kamer in het Radboud stond Esther de zaalarts er met goed nieuws, het beenmerg is schoon…..jippie. Op vrijdag 20 maart was er de zonsverduistering en ben ik samen met Masja ( pedagogisch medewerker) en mama de afdeling op gegaan om te gaan kijken, maar helaas het was veel te mistig om er wat van te kunnen zien, ik had een eclipsbril gekregen en hebben we de boel mooi voor de gek gehouden om iedereen door de bril te laten kijken en te zeggen dat ze door deze bril de zonsverduistering wel konden zien. Wat hebben wij gelachen. Afgelopen zaterdag ben ik met de 2e chemokuur begonnen en dat gaat best goed momenteel. Ook hadden ze nog een verrassing voor me. Chelsea een klasgenootje van me heeft samen met Masja kunnen regelen dat Hans Klok maandag bij mij op bezoek kwam, dit was echt super gaaf hij is er wel 2 uur geweest, ik heb hele leuke goochelspullen en een boek ( waar hij zelf uit heeft leren goochelen) van hem gekregen en ook heeft hij mij handige tips en trucs geleerd, een super gave gozer. Over een paar jaar staat hij bij mij in het voorprogramma. De foto’s staan  in de fotogalerij!

Groetjes Tom!                                                                                                         

Stapjes vooruit..

15-03-2015 16:24

Hallo allemaal,

Langzaam voel ik mij steeds een stukje beter! Ik ben nog wel veel moe,  maar ik heb ook zo mijn leuke momenten in het ziekenhuis. Gisteren had Nicole voorjaarsconcert van Euphonia in de pickerhal. In 't spieker moesten Magic Unlimited optreden (Hans Kazàn met zijn zoons). Nicole is naar ze toegegaan en zo heb ik samen met Hans Kazàn en de rest van de familie geskypet! Ik heb een boek van ze gekregen waar ze allemaal hun handtekening in gezet hebben, super gaaf!! Daarna heb ik via skype het concert van Euphonia meegekeken. Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen, een beetje uitgerust en vanmiddag eindelijk weer een keer met de rolstoel naar het plein toe geweest en hebben we papa's verjaardag toch nog een beetje gevierd.

ff goed ziek geweest

09-03-2015 20:18

Ik ben de afgelopen week dan toch ziek geworden, het is begonnen met koortspieken en hevige hoofdpijn, afgelopen donderdag ging het weer een beetje, toen kreeg ik nog een lumbaalpunctie en smiddags kwamen Nick en Simon nog ff langs. Vrijdag ging het weer minder met mij de antibiotica sloeg toch niet goed aan en kreeg daar een andere voor. Gelukkig gaat het vandaag weer een stukje beter de koorts is weg en ook nog goed nieuws gekregen namelijk het hersenvocht is schoon dus geen extra lumbaalpuncties meer. Nu maar snel weer opknappen.

groetjes Tom

Super dagen!

27-02-2015 18:20


Hallo allemaal,

Even een korte update... Ik viel elke dag bijna een kilo af, daarom krijg ik nu extra te eten door mijn sonde. Hierdoor heb ik wel wat minder honger, maar zelf eet ik ook nog wel (veel snoepjes). Omdat er nog blasten in mijn hersenvocht zaten kreeg ik donderdag een lumbaalpuntie. Dit gaan ze elke donderdag doen totdat ik twee keer schoon ben. Voor de lumbaalpunctie krijg ik dormicum, dit is een soort slaapmiddel. Na de punctie werd ik naar mijn kamer gebracht en heb ik een heel pak met koekjes leeggegeten, in ieder geval dat zeggen ze. Zelf weet ik er niks meer van af, dat komt door dat slaapmiddeltje. 's Middags hebben ze wat leuks georganiseerd in het ziekenhuis, Jandino (van de Dinoshow) kwam bij ons langs op de afdeling. Ik heb daar wat goocheltrucjes laten zien en uiteindelijk hebben we een gesigneerde pet van hem gekregen! Ook heb ik kennisgemaakt met wat leeftijdsgenoten in het ziekenhuis. s' Avonds kwam Nicole en hebben we met Lisanne (wie ik ook in het ziekenhuis ligt, bekend van het nummer Vechtersbaas https://www.youtube.com/watch?v=8mnY41mE2TE )
spelletjes gedaan op mijn kamer. Het was een gezellig dag! Vandaag voelde ik mij ook super goed! Samen met Lisanne en Nicole zijn we naar het plein toe geweest en heeft Lissanne ons vermaakt met haar piano spel. Daarna ben ik bij Sam op de kamer geweest om wat goocheltrucjes te laten zien. Ook nog bezoek gehad vanFemke en haar moeder en vanavond doe ik lekker rustig aan.

 
 

Ohja, aan het begin van mijn opname werd mij de hele tijd gevraagd of ze iets voor me konden doen. Ik zei: 'Ik wil pepernoten'. Nu heeft Rene, mijn pedagogisch medewerkster een mail gestuurd naar Bolletje. Van de week kwam ze een doosje brengen waar zakjes pepernoten in zaten en een brief. Dankjewel Bolletje (en Rene natuurlijk!!)

Groetjes van mij!De eerste kuur zit erop

19-02-2015 13:04

Hallo allemaal,

Vrijdag 13 februari ben ik opgenomen in Radboud UMC Nijmegen. Op deze dag kreeg ik allerlei onderzoeken en hebben ze weer een lange lijn bij me geplaatst. Hierdoor geven ze mij medicijnen en kunnen ze bloed door afnemen, ook ben ik met Pieter nog even mee geweest voor een brandblusoefening best gaaf om te doen. Zaterdag ben ik direct begonnen met de eerste chemokuur. Deze kuur heeft 5 dagen geduurd en nu ga ik langzaam de dip in. Dit betekend dat ik weinig weerstand heb en dat al mijn slijmvliezen stuk gaan. Ook ben ik erg moe, maar tussendoor proberen we er een gezellige boel van te maken. Ik heb van mijn oom een drone gekregen. Vandaag ben ik even naar het plein geweest om er mee te vliegen, dat was nog best moeilijk, maar ik heb nog tijd genoeg om te oefenen!

 

Vrijdag de 13e

14-02-2015 18:20
Op 29 januari voor MRI en bloedcontrole naar het ziekenhuis geweest in Nijmegen. We zouden 6 februari daar de uitslag van krijgen maar het telefoontje kwam op 5 febr., de verjaardag van Nicole, het bloed was niet helemaal goed en of we 6 febr. naar het ziekenhuis wilden komen om nog een keer het bloedbeeld te bepalen. Na een hele dag wachten in het ziekenhuis waren we nog niks verder..... voor de zekerheid toch maar een beenmergpunctie gaan doen, dit was een ontzettend slopende week van hoop en vrees en donderdag moesten we om 7.45 uur in het Radboud zijn voor de beenmergpunctie. Om 19.00 werden we gebeld met het vreselijke bericht...... de leukemie is weer terug........Zo onwerkelijk want ik voelde me niet ziek, maar het beenmerg vertelde anders. Op 18 april  2014(goede vrijdag) mocht ik naar huis en nu op vrijdag 13 febr. word ik weer opgenomen en beginnen we weer met chemo, twee heftige kuren en hopenlijk daarna de stamceltransplantatie....
We gaan er weer voor met zijn allen. Groetjes Tom 
 

Geslaagd!

17-06-2014 14:43

Hoi allemaal,

Het is al een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen, maar geen bericht, is goed bericht! Ik ben ondertussen ongeveer een maand geleden geopereerd aan m'n vocht kieste bij m'n hersentumor. De operatie is helemaal goed gegaan, maar ik had er daarna nog wel veel last van. 2 nachten in het ziekenhuis gebleven en daarna mocht ik naar huis. Ik heb nog ongeveer een week lang dubbel gezien, maar daar heb ik nu geen last meer van. De week na de operatie heb ik mijn Nederlands examen gemaakt. Vorige week weer naar Nijmegen geweest voor de bloedcontrole en mri-scan. De artsen zijn heel erg tevreden over mij. Gisteren heb ik mijn examen Engels gemaakt en ik ben voor Nederlands en Engels geslaagd. Dus volgend jaar hoef ik nog maar een paar vakken te doen.

Groetjes,

Tom!

ff terug

11-05-2014 18:36

Na ruim 3 weken thuis geweest te zijn, met wekelijkse controles die super goed zijn gegaan moet ik dinsdag toch weer voor een paar dagen terug naar Nijmegen. 2 weken geleden heb ik een mri-scan gehad, en daarbij was te zien dat de vochtkieste bij mijn tumor was gegroeid. Nu gaan ze me dinsdag opereren en een gaatje in die kieste maken zodat het vocht weg kan. Ze verwachten dat ik een paar dagen moet blijven, en daarna mag ik weer lekker naar huis.

Groetjes Tom

THUIS!!

21-04-2014 12:00
Na ruim 5 maanden in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen te hebben gelegen ben ik nu eindelijk thuis! Ik ben vrijdagmiddag thuis gekomen, met veel ballonnen, slingers en familie. Daarna was ik wel moe, en ik zie ook nog wel eens dubbel, maar voor nu ben ik lekker thuis! Ik moet nu eerst elke donderdag in Nijmegen op controle komen, en als dat goed gaat wordt dat afgebouwd naar steeds langere tijd tussen de controles.
Iedereen nog een hele fijne Pasen!

laatste kuur achter de rug

01-04-2014 13:14

Hallo allemaal

 Ik ben tussen de 4e en 5e kuur 6 dagen thuis geweest dat was echt leuk ff met mark en papa op de quart rond crossen en lekker je ding doen thuis. daarna weer richting Nijmegen en heb nu  afgelopen zaterdag mijn laatste chemo gehad, daar was ik een paar dagen niet zo lekker van maar nu gaat het redelijk goed met me alleen iets last van mijn maag. Nu ga ik de dip in en dat gaat weer een paar weken duren.  Hopenlijk ga ik daar zonder te veel gekke dingen door en dan hopen we eind april voor goed thuis te zijn. Ik moet nog wel veel voor school doen want ik ga als het een beetje lukt nog een paar examens doen. Als het mooi weer is gaan we naar het dakterras daar is het lekker warm. Nu ga ik voor school aan de slag niet dat ik dat zo graag wil maar mijn moeder zit me achter de fodden.


groetjes Tom

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Trefwoorden

De lijst van tags is leeg.